Kizilcik Serbeti je i u ovom parametru uspešniji od serije Yali Capkini!

Pored takmičenja u rejtingu TV serija koja se emituju petkom uveče, na društvenim mrežama se nastavlja veoma drugačije takmičenje, kada su u pitanju turske serije.

Kizilcik Serbeti je i u ovom parametru uspešniji od serije Yali Capkini!

Foto Credits: DiziCentral

Gledaoci serija otkrivaju najpopularniju produkciju dana uz komentare koje daju i poruke koje dele na društvenim mrežama. U svakodnevnom merenju Adba.tv, na društvenim mrežama pojavila se izvanredna situacija među 4 TV serije koje su prikazane u petak, 17. marta.

Iznenadilo je sve što je serija Star TV Yali Capkini, koja je sakupila najviše gledanosti u poslednjem periodu, pala posle meseci rekordne gledanosti! Iako je serija zauzela 1. mesto u total kategoriji rejtinga izgubila je svoje mesto u kategorijama AB i ABC1 zbog serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice na Show TV-u! Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice takođe je stekla značajnu publiku.

Borba i za rejting

Popularna produkcija ATV-a takođe je pokazala svoj uspeh zauzevši 3. mesto u kategoriji total. U poslednje dve nedelje, o seriji Kizilcik Serbeti bilo je izuzetno mnogo govora na društvenim mrežama. Nakon prinudne udaje Nurseme lika i svega što se posle desilo, serija je ove nedelje gledana sa interesovanjem. U međuvremenu, serija tv8 Tuzak / Klopka, još jedna produkcija tog dana, mesecima je imala težinu na društvenim mrežama, iako nije bila u prvih 10 na tabeli rejtinga.

Međutim, vidi se da je serijal Tuzak, koji se poslednjih nedelja takmičio sa Yali Capkini na društvenim mrežama, ove nedelje izgubio prvo mesto od Kizilcik Serbeti!

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Demet Ozdemir preti tužbom!

By: TV Exposed