Serija Kirli Sepeti ima dobru glumačku ekipu!

Radovi na novim turskim TV serijama ne prestaju. Potvrđene su informacije o novom projektu, čije su čitalačke probe održane pre nekoliko dana. Evo i o kojoj seriji je reč.

Serija Kirli Sepeti ima dobru glumačku ekipu!

Foto Credits: DiziCentral

Projekat pod nazivom Kirli Sepeti biće jedna od najupečatljivijih, odnosno najambicioznijih TV serija nove sezone na ekranima Fox TV-a.

Glumačka ekipa ove nove turske TV serije okupila se i odradila probe čitanja.

Priča u seriji, čije se snimanje očekuje od 15. avgusta, kandidat je da privuče veliku pažnju i skreće poglede onima koji vide glumačku ekipu.

Premijera u septembru

Imena u glumačkoj ekipi serije Kirli Sepeti su Ayca Bingol, Devrim Yakut, Serkay Tutuncu, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serhat Kilic. Tu su i Halil Ibrahim Ceyhan, Melisa Dongel, Aleyna Ozgecen, Bestemsu Ozrikas i drugi.

Priča u novoj TV seriji Kirli Sepeti, koja okuplja važne glumce jedne od drugih, započeće nakon samoubistva čistačice Meryem, koja radi preko luksuznog sajta i  pratiće događaje koji su usledili.

Dovođenje tako važnih imena za seriju Kirli Sepeti, koja će pričati o tragičnim događajima koji će se desiti nakon smrti pune tajni, čini se da je posao koji može da uradi lokomotiva sezone, pogotovo kada se zna da iza nje stoji kompanija Medyapim.

Očekuje se da će prva epizoda nove turske serije Kirli Sepeti biti emitovana u septembru.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Sila Turkoglu pokazala put Halilu Ibrahimu Ceyhanu

By: TV Exposed