Radnja i glavni glumci nove turske serije Maviye Surgun / Plavi kavez

Tokom sajma Content Americas održanog u Majamiju u januaru, u okviru konferencije The Telemundo Edge koju organizuje Telemundo, ova kompanija je napravila prvu najavu turske serije Maviye Surgun / Plavi kavez, prvog sadržaja u okviru sporazuma o zajedničkoj produkciji potpisanog sa Inter Media.

Radnja i glavni glumci nove turske serije Maviye Surgun / Plavi kavez

Foto Credits: Internet Haber

Nezaket Coskun je u rediteljskoj fotelji serije Maviye Surgun / Plavi kavez, u produkciji O3 Media i koprodukciji Inter Media i Telemundo Global Studios.

 Dok je prvi zvanični kadar koji se odrazio u štampi sa seta projekta Maviye Surgun sa Canerom Cindorukom, Damla Sonmez i Serkan Altunorak u glavnim ulogama, privukao je veliku pažnju publike i fanova; dah se već zadržava za prvi zvanični trejler.

Radnja serije

Priča u projektu Maviye Surgun, koja broji dane za susret sa publikom, ukratko je sledeća:

Uspešni SAT komandos Ali (Caner Cindoruk), koji je privremeno suspendovan nakon istrage, poveo je svoju decu i ženu sa vestima o nesrećnoj i fatalnoj bolesti njegove supruge Ayde; Seli se kod svog svekra Saliha (Hakan Salinmis), koji vodi butik hotel u Čamlikiju. Sa Aydinom smrću neposredno pre selidbe, cela porodica je duboko ožalošćena. Dok je njegov bol još veoma svež, Ali, koji jedne noći odlazi na more, primećuje čamac koji pluta na horizontu i spasava ženu unutra, bez obzira na oluju. Ime misteriozne žene koju je spasao je Defne (Damla Sonmez). Ali dovodi Defne u hotel kao gošću, koja zbog nesreće pati od privremenog gubitka pamćenja i ne seća se šta joj se dogodilo.

Defne, kojoj je deo po deo vraćalo pamćenje, zaista je prevarant. Defne, koja se neočekivano susreće licem u lice sa Ozanom (Serkan Altunorak), za koga misli da je ostavila u prošlosti, nema drugog izbora nego da sama traži izlaz.

 U trouglu Ali, Defne i Ozan; Sada je neizbežno da će biti nepovratnih aktivnih dana i strastvenih ljubavi, a da će se prosipati tajne i porodični odnosi.

NOVO - Slab start turske serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo

By: TV Exposed