Zgusnut raspored za Pinar Deniz

Turska glumica Pinar Deniz oduševila je mnoge ulogom Ceylin u popularnoj TV seriji Yargi | Presuda. Zbog toga ni ne čudi odluka Disney Plusa da jedna od prvih njihovih serija u Turskoj bude ona sa Pinar u glavnoj ulozi.

Zgusnut raspored za Pinar Deniz

Foto Credits: IMDB

Pinar Deniz je prema velikom broju mišljenja jedna od najtalentovanijih turskih glumica mladje generacije. Ova mlada dama spada u red lepih glumica ali ono što je izdvaja je njena fantastična gluma i ogroman talenat. O tome koliko je ona talentovana se već znalo i to je dokazivala kroz ranije projekte, ali je prava potvrda usledila u seriji Yargi | Presuda. Pinar u liku Ceylin naprosto briljira. Prva sezona tog projekta je završena a Deniz nije otišla na odmor već na drugi set.

Mlada glumica je počela sa snimanjem serije Avci | Lovac za digitalnu platformu Disney Plus. Njen partner u ovom projektu je Uraz Kaygilaroglu. Čini se da i po završetku snimanja ove serije, Pinar Deniz neće imati mnogo vremena za odmor.

Početak snimanja druge sezone TV serije Yargi | Presuda u kojoj će Pinar nastaviti da tumači glavnu ulogu je zakazan za 22. avgust. Dakle, radni kalendar ove sjajne mlade glumice je veoma dobro popunjen. Njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju nastavak serije Yargi ali i emitovanje digitalne serije Avci u kojoj će Deniz tumačiti lik ni manje ni više nego serijskog ubice.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Necip Memili u turskoj adaptaciji serije Beverly Hils

By: TV Exposed