Pinar Deniz o svom liku Ceylin iz serije Yargi

Lik Ceylin u popularnoj TV seriji Yargi / Presuda je najupečatljiviji među snažnim i svojeglavim ženskim likovima koji su se pojavili na ekranima u turskim serijama poslednjih godina.

Pinar Deniz o svom liku Ceylin iz serije Yargi

Foto Credits: RiriNano

Iako smo videli mnogo jakih ženskih likova, lik advokatice Ceylin u seriji Yargi / Presuda ima mnogo različitih aspekata.

Pre svega, neko ko je tako svojeglav i ko se toliko trudi da natera drugu osobu da prihvati ono što kaže neće biti lako prihvaćen u stvarnom životu. Pinar Deniz takođe prihvata ovu situaciju. Glumica ističe da ne bi želela da ima prijateljicu koja je svojeglava kao njen lik Ceylin.

Pinar Deniz je rekla da čak ni ona nije mogla da podnese Ceylin u stvarnom životu: „Napisala sam ovu rečenicu pre neki dan. Veoma je prijatno igrati Ceylin, ali da imam prijatelja kao što je Ceylin… ne znam da li bih mogla da sklapam takva prijateljstva. Ali verovatno ne bih mogla da imam vezu. Svi moji odnosi su vezani za iskrenost. Šta je sa Ceylininim malim lažima, koje zapravo nikome nisu povredile... Ali ne bi mogla da imam bilo kakav odnos sa takvom osobom. Tako da zaista čestitam tužiocu Ilgazu.”.

Prema Deniz, osnovni razlog Ceylininih postupaka je njen napor da zaštiti svoje voljene. Glumica je istakla da se samo trudila da to uradi na različite, teške i ali stvarno teške načine.

NOVO - Burak Deniz pokazao društvenu odgovornost

By: TV Exposed