Deset najtraženijih turskih serija na Google-u u 2022. godini

Kako se bližimo kraju godine, tako nam stižu zanimljive analize. Danas vam predstavljamo deset najtraženijih pojmova, kada su u pitanju turske serije u ovoj kalendarskoj godini.

Deset najtraženijih turskih serija na Google-u u 2022. godini

Foto Credits: IMDB

Naravno, pre same analize treba imati u vidu da nisu sve turske serije počele u isto vreme, tako da se ne može reći da je ovo lista deset najpopularnijih serija, ali ipak daje neke smernice i informacije. Isto tako u pitanju su podaci koji se odnose samo na Google u Turskoj.

Na desetoj poziciji je serija Uc Kurus / Tri Kurusa. Bez obzira što serija nije privukla neku prevelik pažnju u Turskoj kada je reč o rejtingu, očigledno je bila zanimljiva korisnicima interneta. Deveto mesto je pripalo seriji Yargi / Presuda koja je i dalje donosi uzbudljive epizode i sjajnu radnju. Na osmoj poziciji je romantična komedija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe. Sedmo mesto je pripalo seriji Mahkum / Zatvorenik, koja je bila veoma popularna dok je trajao orginalni scenario iz korejske serije po kojoj je adaptirana. Kasnije je očigledno da su turski pisci uprskali svoj deo posla. Na šestom mestu je Netflixova serija Pera Palasta Gece Yarisi / Ponoć u Pera Palace, istorijsko-naučnofantastična serija koja je mnoge oduševila.

Peto mesto zauzima komedija Ersan Kuneri, takođe projekat digitalne platforme Netflix. Četvtra pozicija je pripala još jednoj letnjoj seriji, projektu Tozluyaka. Na trećoj poziciji se našla serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna koja se i dalje emituje i ima vernu i veliku publiku.

Zanimljivo, na drugoj poziciji je letnja mladalačka serija Duy Beni / Čuj me. Ovaj projekat je osvojio mnoga srca i očigledno u mnogome zainteresovao korisnike interneta. Nažalost, serija je nedavno zbog niskog rejtinga imala svoje finale. Prvo mesto – očekivano, Yali Capkini! Ova turska TV serija je ostvarila neke sjajne, pomalo i neočekivane rezultate rejtinga. Projekat drži veoma visok i dobar rejting tako da je Yali Capkini šampion i u ovoj kategoriji, odnosno u Google pretrazi.

Yali Capkini je odneo još jednu pobedu i već sada se može reći da je ovaj projekat jedna od najboljih i najpopularnijih turskih TV serija u poslednjih nekoliko godina. Koji je vaš favorit kada su u pitanju turske serije ove godine? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Uskoro počinje nova turska vojna serija Dokuz Oguz

By: TV Exposed