Novi rekord turske serije Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata

Turska serija Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata nije donela neku priču koja ostavlja bez daha. Projekat je kao i svaki imao svoje uspone i padove, ali je popularnost serije i dalje na veoma visokom nivou.

Novi rekord turske serije Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata

Foto Credits: IMDB

Serija Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata je od samog starta dobila veliku bazu fanova. Ta baza se stalno širila i serija je postala svojevrsni fenomen na društvenim mrežama. Broj tvitova uoči finalne epizode serije ove turske serije je bio veći od broja tvitova posvećenih finalu svetski popularne serije Game of thrones, što je zaista ispresivan podatak.

Kroz dve sezone smo gledali ljubavnu priču Ede (Hande Ercel) i Serkana (Kerem Bursin), koja se dopala zaista velikom broju ljudi. U prilog tome govori i novi rekord postavljen na Youtube-u. Prva epizoda turske TV serije Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata ima preko 35 miliona pregleda. Još jedan podatak kojim mogu da se ponose svi koji su radili na ovom projektu.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

Ono što je indirektno povezano sa ovom serijom jeste ljubavna priča Kerema i Hande u privatnom životu, koja je nastala upravo na snimanju tog projekta. Prema tvrdnji sve većeg broja medija u Turskoj, njihova ljubavna priča je završena. Bursin je navodno na sve načine pokušavao da se pomiri i izgladi stvari, ali bez uspeha. Ercel je prema tvrdnji izvora bliskih paru odlučila da stavi tačku na njihovu vezu.

Istina, njih dvoje se za sada nisu zvanično oglašavali, odnosno nismo dobili zvaničnu potvrdu od para da su raskinuli. Imajući u vidu da je Hande obrisala sve zajedničke fotografije sa Keremom sa Instagrama, izuzev onih za promociju serije Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata, raskid je sve izgledniji…

NOVO - Počelo snimanje novog projekta Kivanca Tatlituga

By: Milt-TV Exposed