Burak Tozkoparan u TV seriji Avci / Lovac

Još jedno veoma poznato ime kao što su Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan pridružilo se seriji Avci / Lovac koja će se emitovati na kanalu TRT1!

Burak Tozkoparan u TV seriji Avci / Lovac

Foto Credits: Internet Haber

Sada je Burak Tozkoparan postao deo ove priče. TV serija Avci biće jedno od novih iznenađenja TRT1 za publiku u sezoni 2022-2023. Projekat Avci / Lovac, koji se pominje sa imenom glavnog glumca Ugura Gunesa, izgleda da je projekat koji će uticati na milione kao akciona priča. Nova imena nastavljaju da se dodaju u glumačku ekipu serije, u kojoj je Gulsim Ali Ilhan glavna ženska uloga.

Ispostavilo se da se ekipi serije Avci pridružio i Burak Tozkoparan, jedno od mladih imena kao što su Idris Nebi Taskan i Emre Dinler. Burak, koji se proslavio projektima u koje je nedavno učestvovao, rođen je u Istanbulu 1992. Tozkoparan je bio među mladim glumcima koji su 2014. godine učestvovali u TV seriji Paramparca i privukli pažnju. Glumac, kojeg smo gledali u TV serijama Kirgin Cicekler, Tek Yurek, Gencligim Eyvah, Menajerimi Ara i na kraju Destan, stekao je značajno iskustvo sa ovim projektima.

Burak Tozkoparan, koji je među glumcima koji privlače pažnju mladih, polagaće novi ispit u seriji Avci / Lovac. Glumac, koji je igrao lik Temura Tegina u izazovnom projektu poput Destana / Legenda, sada je ušao u intenzivan radni period za seriju Avci, koja će sve privući svojim scenama punim akcije. Tozkoparan, koji će se pojaviti u seriji Lovac sa likom Selima, započeo je preliminarne pripreme za tešku ulogu.

NOVO - Engin Ozturk uskoro ponovo na tv8 u novoj seriji Sifirnci Gun / Nulti dan

By: TV Exposed