Engin Ozturk uskoro ponovo na tv8 u novoj seriji Sifirnci Gun / Nulti dan

Dok se Engin Ozturk pripremao za treću seriju za redom na tv8 ekranu, njegovi fanovi su počeli da željno iščekuju njegovu novu ulogu.

Engin Ozturk uskoro ponovo na tv8 u novoj seriji Sifirnci Gun / Nulti dan

Foto Credits: Haberler

Saznalo se da je karakterni uslov i novi imidž glumca veoma zanimljiv, a Engin je rekao da se rade čitalačke probe serije. Nova tv8 serija pod nazivom Sifirinci Gun / Nulti dan susrešće se sa publikom kao krimi priča i čini se da će napraviti veliku buku svojim detektivskim problemima i akcijom.

Engin Ozturk je rekao da je preostalo još malo vremena da snimanje serije Sifirinci Gun počne, za koju se očekuje da se snima u SAD i Albaniji. Glumac, kojeg su kamere prethodnog dana prvi put videle sa novim imidžom, nije želeo da daje detaljne odgovore na pitanja o seriji. Engin je rekao: „Sada počinjemo, vrlo brzo“, i dodao da je to njegov treći po redu projekat na tv8. Pominjajući da je obuka za oružje koju je dobio za seriju prošla veoma dobro, glumac je takođe govorio asertivno, rekavši: „Videćete to kada budete gledali.”.

Ozturk, koji se takođe bavi sportom, odnosno redovno trenira i privlači pažnju svojom formom, izjavio je da sa uzbuđenjem čeka svoju novu seriju. Poznati turski glumac je, kako se pamti, bio uključen u priču u drugoj sezoni serije pod nazivom Dogdugun Ev Kaderindir i partner sa Demet Ozdemir. Odmah nakon ovog projekta, Engin se pojavio na tv8 sa TV serijom Annenin Sirridir Cocuk u kojoj je tumačio glavnu ulogu sa Irem Helvacioglu. Uskoro ćemo ga opet gledati na tv8 u seriji Sifirinci Gun / Nulti dan.

NOVO - Da li serija Tuzak / Klopka zaslužuje bolju gledanost?!

By: TV Exposed