Da li serija Tuzak / Klopka zaslužuje bolju gledanost?!

Emitovane su 3 epizode ​​turske serije Tuzak / Klopka, koja se emituje na ekranima tv8. Svaka epizoda serije, u kojoj glume Akin Akinozu, Bensu Soral, Talat Bulut i Riza Kocaoglu, odvija se kao oluja uzbuđenja.

Da li serija Tuzak / Klopka zaslužuje bolju gledanost?!

Foto Credits: DiziCentral

U priči serije Tuzak počeli su da se dešavaju događaji koje publika nije očekivala. Nakon uspeha Akina Akinozua u TV serijama Hercai i Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, njegov povratak na ekran ponovo je učinio da TV serija Klopka privuče pažnju u inostranstvu. Poznati glumac piše osvetničku priču sa likom advokata Umuta. Međutim, u ovoj priči ima toliko različitih detalja, a scenaristi napreduju od toliko finih tačaka da fanovi serije ne mogu da sakriju iznenađenje svake nedelje. Uprkos niskoj gledanosti u prve 3 epizode, očekivalo se da će serija Tuzak / Klopka mnogo bolje proći sa svojom snagom priče.

Suočen sa teškim serijama u konkurenciji u sredu, očekivalo se da će projekat Tuzak privući širu publiku jer je otkrio uzbudljivu i drugačiju postavku priče. Čak i ako još ne možemo da govorimo o veoma velikom interesovanju publike, postoji značajna publika koja je podržala priču i želela i želi da se serija nastavi dugo vremena. Navodeći da se uzbuđenju u seriji nikada nije kraj, publika je iz trejlera shvatila da će se u četvrtoj novoj epizodi stvari još više zakomplikovati.

Ljubitelji serije Tuzak komentarišući „Postoje činjenice koje Umut ne zna“, u svakoj prilici ističu da je scenario veoma kvalitetan. Prvi znaci da će Akin Akinozu i Bensu Soral biti uspešan par u TV serijama privukli su pažnju. Iako se serija uspešno nastavlja kao priča, čini se da je od suštinskog značaja da se to sve potkrepi ocenama rejtinga. U suprotnom…

NOVO - Alp Navruz je već oduševio mnoge ulogom u seriji Yurek Cikmazi

By: TV Exposed