Alp Navruz je već oduševio mnoge ulogom u seriji Yurek Cikmazi

Prva epizoda serije TRT1 pod nazivom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce emitovana je prošle nedelje. Čak i da gledanost serije, koja se utorkom uveče sreće sa publikom, nije očekivana, potrebno je videti da je serija dala veoma dobar test u smislu glume i pripovedanja.

Alp Navruz je već oduševio mnoge ulogom u seriji Yurek Cikmazi

Foto Credits: Dizilah

Posebno su pažnju privukli Ayca Bingol i Mesut Akusta kao imena koja su svojim majstorskim glumačkim izvedbama daju život seriji. Mladi glumci Alp Navruz i Irem Helvacioglu takođe su srećni što uspešno igraju svoje uloge. Fanovi su, s druge strane, bili zadivljeni visokim glumačkim učinkom, kao i teškom dramskom pričom serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce. Alp Navruz je doživeo veliku emociju, posebno u sceni sahrane. Navruz, koji na ekranu veoma dobro odražava raspoloženje u sceni sahrane majke njegovog lika, priznao je da mu je i u ovoj sceni bilo teško.

Ipak, fanovi serije nisu iznenađeni ovakvom situacijom, jer već očekuju tako snažne i emotivne scene od glumaca. Alp Navruz je dobio veliku podršku na društvenim mrežama, a obilje deljenja je dokazalo njegov uspeh. Objašnjavajući da mu je posle ove scene trebalo vremena da dođe sebi, poznati turski glumac je uspešno oživeo scenu zahvaljujući obuci koju je dobio, ali je trebalo vremena da se njegovo raspoloženje vrati u normalu.

Navruz je govorio o tome da nije imao poteškoća u igranju na sceni zahvaljujući svojoj pripremi i rekao: „Ali scena je bila veoma teška, trebalo mi je mnogo vremena da se posle toga urazumim. Zadovoljstvo mi je što se scena ceni.” .

NOVO - Deniz Baysal i dalje impresionira u seriji Teskilat!

By: TV Exposed