Deniz Baysal i dalje impresionira u seriji Teskilat!

Deniz Baysal, koja je u glavnoj ulozi od samog početka serije Teskilat / Organizacija i koja je preuzela priču sa likom Zehre, uprkos razdvajanju mnogih imena i dalje impresionira mnoge.

Deniz Baysal i dalje impresionira u seriji Teskilat!

Foto Credits: RiriNano

I pored velikog interesovanja i strepnje pred kraj druge sezone serije Teskilat, ne prođe nezapaženo da se situacija popravlja u trećoj sezoni. Uključivanjem Murata Yildirima u priču, serija Teskilat / Organizacija je poprimila potpuno drugačiju atmosferu. Deniz Baysal je takođe uspela da dobije podršku veoma velike baze obožavalaca tako što je na ekranu prikazala snažan ženski lik. Možemo reći da je serija Teskilat ponovo rođena sa savršenom harmonijom između Murata Yildirima i Deniz Baysal.

Deniz čini mnoge ljubomorne slikom koju daje u ovoj TV seriji! Baysal je ime koje poništava kritike o nedostatku jakih ženskih likova, na šta se posebno žale gledaoci turskih televizijskih serija. Zato što je lik Zehre doveden u razne opasnosti kao obaveštajac i ona svojim junaštvom pokazuje sliku da žene mogu da se bave takvim profesijama. Uspešna glumačka izvedba Deniz Baysal je veoma impresionirala njene fanove.

Možemo reći da je serija Teskilat dala glumici novi imidž i postala jedno od prvih imena koje su producenti preferirali u takvim akcionim produkcijama. Dok se TV serija TRT1 pod nazivom Teskilat / Organizacija nastavlja nedeljom uveče čvrstim koracima, Deniz Baysal svake nedelje čini svoje ime sve popularnijim i postižući uspeh sa svojim novim stilom, na ekranu crta sliku snažne žene.

NOVO - Yali Capkini i u reprizi gledanija od nekih novih epizoda drugih serija!

By: TV Exposed