Yagmur Tanrisevsin se vraća sa dva projekta

Yagmur Tanrisevsin je stekla ozbiljnu bazu obožavatelja, posebno nakon televizijske serije Kalp Yarasi koja se emitovala na ATV TV ekranima. Dobre vesti su konačno stigle od glumice, koja je odmarala i nije se oglašavala od kad se taj projekat završio.

Yagmur Tanrisevsin se vraća sa dva projekta

Foto Credits: Dizilah

Yagmur Tanrisevsin je posledjnji put na ekrane došla sa serijom Kalp Yarasi, koja je emitovana na ATV TV-u. Serija, koja je prošle godine stigla na ekrane kao letnja, nastavljena je u zimskoj sezoni s obzirom da je bila toliko popularna, a od ekrana se oprostila 32. epizodom objavljenom u februaru. U ovoj seriji, energija Yagmura sa Gokhanom Alkanom oduševila je sve gledaoce.

Prošlo je četiri meseca od kako je serija završena. Od tada, njeni fanovi čekaju vesti o novom projektu od Yagmur Tanrisevsin. Međutim, očekivane vesti do sada nisu stigle. Lepa glumica je konačno saopštila vest koja će obradovati njene fanove.

U intervjuu za magazin Alem, Yagmur je rekla da se sprema da se vrati sa ne jednim već dva projekta.

Tanrisevsin je dodala da je jedan od projekata film za digitalnu platformu. Drugi projekat uspešne glumice je nova serija u novoj sezoni.

U pričama koje su se pojavile pre oko mesec dana, navedeno je da će se Yagmur Tanrisevsin sastati sa Burcu Ozberk u novom projektu. Prema trenutnim informacijama, njima su ponuđene uloge u novom projektu, ali još uvek se nisu izjasnile, odnosno nema zvaničnih informacija o tome.

NOVO - Dobar start nove turske serije Tozluyaka

By: TV Exposed