Počelo emitovanje turske serije Ben Gri / Ja sam siv

Digitalna platforma Disney Plus počela je emitovanje nove turske serije. Nakon projekata Kacis i Dunyayla Benim Aramda, na red je došla serija pod nazivom Ben Gri / Ja sam siv.

Počelo emitovanje turske serije Ben Gri / Ja sam siv

Foto Credits: DiziCentral

Disney Plus ne prestaje da radi na novim projektima u Turskoj, a pripremaju i još novih serija. Serija Avci / Lovac sa Pinar Deniz i Urazom Kaygilarogluom u glavnim ulogama je već snimljena i uskoro se očekuje, a trenutno se radi na projektima Nomen, Ru i El Turco. Ipak, pre ovih projekata krenulo je emitovanje nove serije pod nazivom Ben Gri / Ja sam siv.

Reč je o trećoj turskoj seriji koja je radjena posebno za Disney Plus, nakon projekata Kacis / Bekstvo i Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. Emitovano je prve dve epizode ove nove turske serije, nakon kojih će jednom nedeljno biti emitovana po jedna nova epizoda. Snimljeno je osam epizoda prve sezone.

Glavne uloge u seriji Ben Gri tumače Timucin Esen i Ebru Ozkan. Pored njih uloge u seriji će imati i Ilayda Akdogan, Alican Yucesoy, Buce Buse Kahraman, a tu sui   Onur Bilge, Selin Kahraman i drugi. U opisu serije stoji da je to krimi serija, sa elementima misterije i trilera. Radnja serije prati poznatog advokata koji pokušava da otkrije šta se krije iza nesreće u kojoj je žrtva bila njegova kćerka. Uz to, on planira osvetu onima koji su tu nesreću prouzrokovali.

NOVO - Serija Kardeslerim kao dokaz moći društvenih mreža

By: TV Exposed