Serenay Sarikaya – Naučila sam lekciju

Turska glumica Serenay Sarikaya iza sebe ima turbulentnu godinu. Pisalo se dosta o njenom privatnom životu, a o poslu, tačnije njenim ulogama nažalost najmanje. To bi moglo da se promeni u narednom periodu. Očekuje se, odnosno gotovo izvesno je da će se Serenay Sarikaya pojaviti u novoj seriji. Glumica je juče na društvenim mrežama podelila ...

Serenay Sarikaya – Naučila sam lekciju

Turska glumica Serenay Sarikaya iza sebe ima turbulentnu godinu.

Pisalo se dosta o njenom privatnom životu, a o poslu, tačnije njenim ulogama nažalost najmanje. To bi moglo da se promeni u narednom periodu. Očekuje se, odnosno gotovo izvesno je da će se Serenay Sarikaya pojaviti u novoj seriji. Glumica je juče na društvenim mrežama podelila fotografiju sa njenom majkom. Uz fotografiju u opisu je napisala “2020. godina nas je naučila mnogo toga, naučila sam lekciju”.

Pripadnici turskih medija su odmah to povezali sa Cemom Yilmazom i njihovom vezom. Da li je Serenay mislila upravo na njega, zna ona sama. Svi se nadaju da će se Sarikaya vratiti na stari put i da će u centru pažnje u ovoj godini biti njen glumački talenat. Talenat, koji nikada nije bio sporan.

NOVO - Ali Atay oduševio ulogom u novoj seriji

By: TV Exposed