Busra Develi napustila seriju Kubra

O seriji Kubra se već neko vreme priča i piše. U pitanju je serija u kojoj će Cagatay Ulusoy tumačiti glavnu ulogu, Netflixov projekat koja će doneti sci-fi priču.

Busra Develi napustila seriju Kubra

Foto Credits: IMDB

Jednu od važnih uloga u digitalnoj seriji Kubra je trebala da tumači Busra Develi. Međutim, glumica je odustala od rada od ovog projekta.

Prva sezona turske serije Kubra u kojoj će glavne uloge tumačiti Cagatay Ulusoy, Aslihan Malbora, Ahsen Eroglu, Ahmet Mumtaz Taylan i Nazan Kesal je završena, odnosno snimanje iste. Trenutno je u toku snimanja kadrova na sezoni dva ovog projetka.

Režiseri ove nove turske serije su braća Taylan, ceo projekat se radi u produkciji OGM Pictures i biće emitovan na Netflix digitalnoj platformi. Scenario je zasnovan na sci-fi noveli Afsina Kuma. Scenaristi su Murat Uyurkulak, Bekir Baran Sitki i Rana Mamatlioglu.

Deniz Isin kao Kubra

Prema pisanju turske štampe, Busra Develi je odlučila da napusti seriju Kubra zbog toga što je promenjena važnost njene uloge.

Deniz Isin se potom pridružila glumačkoj ekipi ove serije u kojoj će tumačiti veštačke inteligencije koja se zove Kubra. Njen lik će se pojaviti u drugoj sezoni ove serije.

Ostaje da vidimo kada će prva sezona projekta biti emitovana. To bi mogli da saznamo u narednom periodu jer je sezona 1 u post-produkciji.

NOVO - Kriza na setu serije Kurulus Osman je uspešno rešena

By: TV Exposed