Film Benden Ne Olur osvaja srca gledalaca!

Film Benden Ne Olur / Šta se dešava sa mnom, sa Hazal Kayom i Onurom Tunom u glavnim ulogama je za kratko vreme postao veoma zapažen. Prvog dana objavljivanja na Disney Plus-u, ovaj film je ušao u listu top 10 najgledanijih.

Film Benden Ne Olur osvaja srca gledalaca!

Foto Credits: IMDB

Film Benden Ne Olur / Šta se dešava sa mnom, u kojem su Hazal Kaya i Onur Tuna glumili sa Enisom Arikanom, Selin Sekerci i Nur Fetahoglu, premijerno je prikazan 14. januara 2022. Režiser projekta je bio Murat Senej, a scenario filma su pisali Asli Kizmaz i Mukige, prema istoimenoj knjizi pisca Asli Kizmaza.

Film, koji obožavaoci Hazal Kaye i Onura Tune sve više cene, zauzeo je prvo mesto liste 10 najboljih čim je emitovan na digitalnoj platformi. Asli Kızmaz je objasnila  svoju sreću kroz deljenje na društvenim mrežama.

Radnja filma Benden Ne Olur / Šta se dešava sa mnom priča priču o mladoj ženi po imenu Sertab Bal. Ona je lik u kome svaka žena, a možda i svako, može da pronađe nešto od sebe dok gleda svoj život.

Sertab, koja je napunila 28 godina, ali nije uspela da ostvari 'normalan' život koji se očekuje od okruženja, mlada je žena koja stalno menja mišljenje o stvarima koje želi, ne uklapa se u stereotipe i je u potrazi za identitetom.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

NOVO - Berk Cankat u posebnoj ulozi u seriji Ataturk

By: TV Exposed