Berk Cankat u posebnoj ulozi u seriji Ataturk

Glumac Berk Cankat, koji je rođen u Ankari 1994. godine, zakoračio je na scenu 2013. Glumac, kojeg smo gledali na setovima u TV seriji Odaću ti tajnu, sada doživljava uzbuđenje zbog nove serije Ataturk.

Berk Cankat u posebnoj ulozi u seriji Ataturk

Foto Credits: Internet Haber

Aras Bulut Iinemli igra glavnu ulogu u seriji Ataturk, koja je jedan od specijalnih projekata Disney plusa i pripremljena posebno za 2023. godinu, 100. godišnjicu osnivanja Republike Turske. Berk Cankat je takođe postao jedan od glumaca u seriji.

Cankat, koji je veoma uspešno radio sa Gizemom Karadžom u TV seriji Guzel Koylu, koja je ostavila traga u godinama 2014-2015, postao je jedno od mladih imena koja su se istakla na tržištu TV serija različitim ulogama u različitim TV serijama. Glumac, kojeg nismo mogli da vidimo u projektima posle 2018. nakon TV serija pod nazivom Gulizar i Bir Deli Ruzgar, igrao je lik Koraja u digitalnoj TV seriji pod imenom Aslinda Ozgursun, koja je objavljena na platformi Gain u 2022. godini.

Nakon što se nakon 4 godine vratio na setove, Berk Cankat, koji se prvo pridružio seriji Aslinda Ozgursun, a zatim Ataturk, obradovao je i svoje fanove. Glumac je naveo da je snimanje serije Ataturk počelo pre nedelju dana, ali njegove scene još nisu stigle na red za snimanje.

Berk je o novom projektu rekao: „I ja ću početi ove nedelje. Igraću Ali Fuat Pašu. To je zaista posebna uloga. Istraživao sam, čitalačke probe su urađene. Tim je takođe dosta radio. I ja se radujem tome.”.

View this post on Instagram

A post shared by CANKAT (@berkcankat)

NOVO - Sinem Unsal otkrila još neke stvari o sebi

By: TV Exposed