Uskoro počinje nova turska dnevna serija Canim Annem / Moja draga majko

Pored serija Suslu Korkuluk i Annenin Sirridir Cocuk, na televizijskom kanalu TV8 počeće je još jedan projekat. Za razliku od dve pomenute, reč je o dnevnoj seriji.

Uskoro počinje nova turska dnevna serija Canim Annem / Moja draga majko

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija Saran Studios i Stellar Yapimin već uveliko rade na seriji pod nazivom Canim Annem ili u prevodu Moja draga majko. Režiseri na projektu su Yasemin Erkul Turkmenli i Ece Tahtalioglu Pertez. U ulogama u ovoj dnevnoj seriji će se naći Erol Gedik, Serdar Yildirim, Selin Sezgin, Gece Isik Demirel, Dilara Buyukbayraktar. Pored njih u seriji će glumiti Cansin Misirli, Faruk Pakis, Kayra Zabci, Emin Onal, Belma Mamati i drugi.

Radnje serije prati Zeynep, nevinu i lepu devojku koja jako voli svoju majku. Jednog dana njena majka Cemre doživi nesreću u kojoj izgubi život. Porodica jednostavno ne zna kako da kaže Zeynep da joj je majka preminula da ne bi se uznemirila, jer je rodjena sa zdravstvenim problemom na srcu i ne bi mogla da podnese takvu tugu. Dok Zeynepina mama umire, ona je toliko oklevetana, da njen suprug Murat koji veruje u te klevete sada počinje da mrzi svoju suprugu koju je mnogo voleo. Muratova majka sada ima konkretne razloge da ga uda za Melek, što je nešto što je oduvek želela. Zeynep saznanje da njen otac želi da se venča sa Melek iste noci kada saznaje da joj je majka preminula, nakon čega doživljava krizu.

Kada se Zeynepino srce sprema da stane, desi se pravo čudo. Ispred Zeynep se pojavi Nazli, koja jako liči na njenu majku, kao da su bliznakinje. U poslednjem trenutku Zeynepin život je sačuvan i ona je grli kao majka. Za svoju kćerku, Murat nudi Nazli, koju lici na ženu koju mrzi, da joj bude „iznajmljena“ majka sve dok Zeynep ne reši zdravstveni problem, odnosno ne operiše srce. Niko, uključujuci Nazli, ne zna da su ona i Cemre zapravo bliznakinje. Ali sudbina je poslala tamo da sazna ovu istunu.

Premijera serije Canim Annem / Moja draga majko biće 14. februara. Ova serija će se emitovati svakog radnog dana na kanalu TV8.

NOVO - Zvanično- Irem Helvacioglu i Engin Ozturk u TV seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

 By: Milt-TV Exposed