Nova glumica u seriji Yali Capkini

Mine Tugay, koja je mnogima poznata još od TV serije Zalim Istanbul / Okrutni Istanbul, vraća se sa najuspešnijom TV serijom godine!

Nova glumica u seriji Yali Capkini

Foto Credits: IMDB

Prelepa turska glumica Mine Tugay, koja je nezaboravna sa likom Seniz u seriji Zalim Istanbul, koja je ušla u finale u junu 2020. godine, takođe je prošle sezone bila u TV seriji od 5 epizoda, Gulumse Kaderine. Od tada glumica nije imala priliku da se pojavi pred svojim fanovima. Postoji razvoj koji će obradovati njene obožavaoce.

Poznata glumica se pridružuje timu Star TV serije pod nazivom Yali Capkini. Gledajući ulogu glumice, od koje se očekuje da će neko vreme učestvovati u seriji, ona će vrlo efektno ući u priču ovog projekta. Mine Tugay će sa likom Defne učestvovati u TV seriji Yali Capkini, koja je poznata kao najuspešniji projekat sa brojkom gledanost od čak 15 u total kategoriji rejtinga ove sezone. Lik Defne, koja ima veliki potencijal da izazove zabunu, biće povezan sa Orhanom.

Mine Tugay, koju ćemo u priči gledati kao bivšu partnerku Orhana Korhana, kojeg uspešno igra Emre Altug, tako je dobila priliku da 2023. godinu započne serijom Yali Capkini. Obožavaoci glumice sa nestrpljenjem očekuju i Mine, za koju se očekuje da će imati efektan i asertivan debi dok je u priči. Turska  glumica, koja je rođena u Konji 1978. godine, u sektoru je već 20 godina od serije Gulbeyaz 2003. Tugay, koja daje veoma uspešne ispite u stvaranju likova sa duhom koji unosi u likove koje igra je uvek u mislima miliona gledalaca, posebno sa likom Sune u seriji Behzat C.

View this post on Instagram

A post shared by Mine Tugay (@minetugay)

NOVO - Nova preporuka za drugu sezonu serije Rise of Empires: Ottoman

By: TV Exposed