Nova preporuka za drugu sezonu serije Rise of Empires: Ottoman

Serija Rise of Empires: Ottoman je zaista drugačiji projekat. Reč je o dokumentarnoj seriji u kojoj su se pojavili mnogi poznati glumci tokom dve sezone.

Nova preporuka za drugu sezonu serije Rise of Empires: Ottoman

Foto Credits: IMDB

Nova, druga po redu sezona serije Rise of Empires: Ottoman je dostupna od 29. decembra na digitalnoj platformi Netflix i dobila je zaista neke odlične kritike. Nove preporuke i pohvale za seriju donela je publikacija Decider, koja je u svom tekstu aservativno govorila o projektu. Pored analize radnje nove sezone, u tekstu se ističe da je sezona 2 ove turske serije nešto što ne bi trebali da propustimo, što je dokaz kvaliteta i još jednom dobro odrađenog posla.

Pa šta se to dešava u radnji turske serije Rise of Empires: Ottoman sezona 2 koja ima šest epizoda?

Mehmed II je pobedio u bitci za osvajanje velikog grada Konstantinopolja. Pričalo se da posle pobede Mehmeda II telo Konstantina XI nikada nije pronađeno. Međutim, istočnorimski kralj je umro sa svojim narodom. U drugoj sezoni, Konstantinopolj je postao Istanbul, a godina je 1461. Za to vreme Mehmed II je postao ne samo najmoćniji vladar na Istoku, već i najstrašniji vladar na Zapadu. Bio je spreman da zauzme Evropu i planirao je svoje sledeće kampanje protiv Zapada. Ali susreo se sa neprijateljem koji je tvrdio da je moćniji od njega. Vlad Drakula je obećao njihovim susedima, Mađarima, da će ubiti Mehmeda II i srušiti njegovo carstvo i čak je imao njihovu podršku. Glasine o njegovim tvrdnjama proširile su se poput požara u kraljevstvu Mehmeda II. Ko je bio Vlad Drakula i da li je uspeo da pobedi velikog generala Mehmeda II? Saznajte u drugoj sezoni ove serije.

Cem Yigit Uzumoglu tumači lik Sultana Mehmeta II Osvajača u ovoj seriji. Pored njega u projektu se pojavljuju i Tommaso Basili, Tuba Buyukusutun, Damla Sonmez, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Cakir, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Tansu Bicer, Nail Kirmizigul i Eva Dedova.

NOVO - Otkriven datum premijere nove turske serije Omer

By: TV Exposed