Ilker Kaleli uživa u ljubavi! (FOTO)

Ilker Kaleli se pojavio pred publikom sa serijom Fox TV-a pod nazivom Ogretmen / Učitelj u sezoni 2020-2021. Međutim, serija Ogretmen mogla je da se opstane samo 9 epizoda.

Ilker Kaleli uživa u ljubavi! (FOTO)

Foto Credits: Haberturk

Fanovima je nedostajao glumac, koji je već neko vreme bio van ekrana. Ime Ilkera Kalelija se još ne pominje u nekom novom projektu, ali poznati glumac često dolazi do izražaja u ljubavnoj vezi sa pevačicom Silom.

Veza Ilkera Kalelija i Sile Gencoglu, koji su počeli romansu u ​​leto 2021. godine, nastavlja se punom parom. Ilker Kaleli proslavio je godina dana u društvu svoje voljene Sile svojom najnovijom objavom sa svog Instagram naloga. Glumac je podelio poze u kojima su se on i njegova devojka gledali sa ljubavlju i napisao:

„Hvala što si me naterala da volim da se smejem. Uvek se osmehujem. Lepa godina. Drago mi je što te imam.“.

Deljenje glumca, koji do sada nije voleo da dolazi do izražaja sa privatnim životom, iznenadilo je njegove fanove. Romantično deljenje poznatog glumca zasuli su lajkovi i komentari njegovih pratilaca.

Obožavaoci para, koji je zajedno oko godinu dana, za kratko vreme dali su stotine komentara na objavu. Sila Gencoglu nije ostavila deljenje svog ljubavnika bez komentara. Poznata pevačica je prokomentarisala: „Divim se njegovom nasmejanom licu“.

Evo i pomenute objave.

View this post on Instagram

A post shared by ilker kaleli (@ilkerkaleli)

NOVO - Ufuk Bayraktar u novom projektu

By: TV Exposed