Ufuk Bayraktar u novom projektu

Ufuk Bayraktar, koji je na snimanjima od 2003. godine, rođen je u Istanbulu 1981. Mladi glumac još uvek je u mislima publike sa likom Ramiza Karaeskog, kojeg je tumačio u seriji Ezel.

Ufuk Bayraktar u novom projektu

Foto Credits: Dizilah

Ufuk, koji uglavnom više voli da učestvuje u filmovima, takođe je bio uključen u izuzetne projekte u industriji TV serija.

Glumac, koji je igrao Hamzu u Milat posle serije Ezel, takođe se pojavio kao Omer u TV seriji Sevda Kusun Kanatinda. Nakon ova dva kratkotrajna projekta, Ufuk Bayraktar, koji je učestvovao kao gostujući glumac u TV seriji Vatanim Sensin u sezoni 2017-2018, ostavio je trag u liku Dagestanlija.

Ufuk je bio na dnevnom redu prošle godine sa filmom pod nazivom Dayi Bir Adamın Hikayesi, u kojem je glumio i producirao. Ufuk Bayraktar ​​zaista radije bira da bude u filmovima nego u TV serijama. Glumac, koji oko 6 godina nije bio ni u jednoj TV seriji, potpisao je za projekat Guven Bana / Veruj mi.

Ufuk kojeg fanovi žele da vide u seriji uskoro će ponovo biti na snimanju i preuzeće glavnu ulogu sa Cihangirom Ceyhanom i Pelin Karahan. Režiju je preuzeo Selcuk Aydemir, koji je napisao i scenario za film.

Glumac, koji će pred publiku izaći sa humorističkom pričom, iznenadiće svoje fanove.

NOVO - Yagiz Can Konyali o poslu i privatnom životu

By: TV Exposed