Za Mustafu Merta Koca serija Yaz Sarkisi izaziva i sreću i pomalo tugu

Fox TV serija pod nazivom Yaz Sarkisi / Letnja pesma došla je do izražaja kao jedna od zabavnih produkcija nedeljnih večeri.

Za Mustafu Merta Koca serija Yaz Sarkisi izaziva i sreću i pomalo tugu

Foto Credits: DiziCentral

Mustafa Mert Koc i Nilsu Berfin Aktas okupili su se u glavnim ulogama u TV seriji Yaz Sarkisi / Letnja pesma.

Energija mladosti i sklad glavnog dua privukli su pažnju publike. Međutim, pošto gledanost, koja je nastala kao rezultat ovakvog interesovanja, nije mogla da zadovolji Fox TV, u štampi je preneto da je doneta odluka da serijal Yaz Sarkisi bude završen u nedelju uveče, 27. avgusta.

Treba napomenuti da je ovo bila važna šansa za Mustafu Merta Koca, glavnog muškog glumca serije, koja se sprema da se oprosti od obožavalaca svojom 8. epizodom.

Glumac koji je veoma efektno nastupio u dramskoj seriji Benim Adim Melek / Zovem se Melek, malo se odmorio od setova i potom privukao pažnju svojim muzičkim delima.

Muzička karijera

Mustafa Mert Koc, koji je takođe izdao album i počeo da fascinira fanove svojim glasom, dobio je dobru priliku u projektu Yaz Sarkisi jer je uspeo da pronađe seriju koja bi podržala njegove korake u muzici.

Bila je to jedinstvena prilika za Mustafu Merta Koca da učestvuje u TV seriji u kojoj je mogao da peva i da se na ovaj način pojavi na ekranu kada je započeo svoju pevačku karijeru.

Međutim, takođe je pomalo tužno što serija nije mogla da dobije dovoljan rejting i mogla je da ostane na ekranu svega 8 epizoda. Serija Yaz ​​Sarkisi / Letnja pesma, za Mustafu Merta Koca ostaće upamćena kao projekat u kome se prepliću sreća zbog prilike da pokaže glasovne sposobnosti i nesreća zbog ranog finala.

View this post on Instagram

A post shared by MMK (@mustafamertkoc)

NOVO - Eda Ece se neće pojaviti u novim serijama ove godine

By: TV Exposed