Aytac Sasmaz u drugoj sezoni popularne serije

Snimanje druge sezone popularne turske serije Zeytin Agaci / Maslinovo drvo, u kojoj glavne uloge tumače Tuba Buyukustun, Boncuk Yilmaz i Seda Bakan je otpočelo 20. jula.

Aytac Sasmaz u drugoj sezoni popularne serije

Foto Credits: IMDB

Za produkciju serije Zeytin Agaci je zadužena kompanija OGM Pictures. Na poziciji režisera je Burcu Alptekin, koja će nakon završetka rada na ovom projektu preći, odnosno vratiti se na set popularne TV serije Yali Capkini. Prema najnovijim informacijama, zbog zgusnutog rasproed, Burcu će raditi samo prve tri epizode Netflixove serije.

Scenario za drugu sezonu serije Maslinovo drvo, kao i za prvu sezonu piše Nuran Evren Sit.

Kao i svaka serija, tako će i projekat Zeytin Agaci pretrpeti neke promene u glumačkom kadru između dve sezone.

Aytac kao Diyar

Aytac Sasmaz se pridružio glumačkom kadru ovog projektu i to sa likom Diyara. Diyar će se pojaviti u Adinom životu (tumači je Tuba Buyukustun) i ostaje da vidimo koliko će uticaj imati na nju i njen život.

Ovo će biti prvi put da se Aytac Sasmaz pojavljuje u nekom Netflixovom projektu. Uz njega u glumačkoj ekipi ove serije u sezoni 2 gledaćemo i Nilufer Acikalin koja će tumačiti majku lika Leyle koju glumi Seda Bakan.

Važno je napomenuti i to da će serija Zeytin Agaci imati i treću sezonu. Snimanje kadrova na sezoni 3 će biti naredne godine, najverovatnije opet u toku leta.

NOVO - Savas Ozdemir izmedju dve serije

By: TV Exposed