Slab start turske serije Sifirinci Gun / Nulti dan

Nova serija Sifirinci Gun / Nulti dan, koja je nedavno počela na tv8, izgleda da je kandidat da unese novo uzbuđenje sredom uveče. Međutim rejting prve epizode je bio dosta “tanak”.

Slab start turske serije Sifirinci Gun / Nulti dan

Foto Credits: DiziCentral

Projekat čija je prva epizoda objavljena i publika je bila radoznala za nju, Sifirnci Gun / Nulti dan izgleda da je sposoban da privuče mnoge gledaoce na TV8 ekran, posebno 2023. godine, sa svojom pričom koja pokriva detektivske i kriminalne probleme sa Aybuke Pusat i Engin Ozturkom na čelu uloga.

Međutim, tv8 je kanal na kome se emituju takmičenja i otvaraju ga gledaoci serija tek s vremena na vreme kada su važne produkcije, a po popularnosti o serijama zaostaje za drugim privatnim kanalima. Naročito strastveni ljubitelji projekata imaju ideju da bi serije bile mnogo uspešnije kada bi se emitovala na drugom privatnom kanalu, a ne na tv8. Slični komentari su dati i za seriju Sifirinci Gun nakon ocene prve epizode. Kanal tv8 je pokazao najbolju promotivnu podršku seriji i priča, koja je već duže vreme na dnevnom redu, izašla je pred publiku snažnom prezentacijom.

Dok je Engin Ozturk dobio drugačiji imidž sa svojom bradom koja raste, njegovi fanovi su hvalili glumčevu izvedbu. Kao važan problem ističe se činjenica da je prva epizoda dobila ispodprosečne ocene u total kategoriji rejtinga. Šesnaesto mesto u kategoriji Total i trinaesto mesto u AB kategoriji nije baš dobar plasman. Za seriju, koja je dan završila na osmom mestu na ABC1, moći će se preciznije govoriti kada izađe ocena druge epizode. Međutim, možemo reći da su fanovi Engina Ozturka veoma zadovoljni što vide glumca u tako impresivnoj i zadivljujućoj priči, a ova situacija se snažno odražava na društvenim mrežama.

NOVO - Berker Guven  i serija Uc Kiz Kardes su ostavili traga u 2022. godini

By: TV Exposed