Firat Tanis već dobija pohvale zbog nove uloge!

Ne bi bilo pogrešno reći da je raspoloženje Mehmeta Kosanera, koga igra Firat Tanis, nakon emitovanja prve epizode ​​TV serije Adim Farah / Zovem se Farah, bilo raspoloženje koje je uticalo na široku publiku serije Behzat C.

Firat Tanis već dobija pohvale zbog nove uloge!

Foto Credits: Internet Haber

Naravno, iako može izgledati kao prisila da se iz jedne epizode ​​napravi ovakva emocija, ima i onih koji smatraju da Firat Tanis odgovara liku nadzornika Mehmeta i da je “Behzat C vetar” duvao u seriji Adim Farah.

Koju god ulogu da preuzme, nastup Firata Tanisa treba ceniti u smislu da publika oseti, kao da je on ta osoba. Najvažnija stvar koja je učinila seriju Behzat C popularnom je to što se lik Behzata, kojeg igra Erdal Besikcioglu, osećao u svakoj ćeliji njegovog tela i publika je verovala u to.

Oni koji su videli koliko se Firat Tanis dobro uklapa u lik nadzornika Mehmeta, koliko se oseća jakim i da je Behzat C uključio koncept kontradiktorne policije, počeli su da gledaju na TV seriju Adim Farah / Zovem se Farah iz druge perspektive.

Mehmet Kosaner kao Bezhat C.?!

Stvarnost Behzata C, koja se drži Erdala Besikcioglua i koju proganjaju milioni čak i ako dugo pokušava da je se otarasi, sada može imati sličan efekat na Firata Tanisa. Ambiciozni policajac Mehmet Kosaner je kao blizanac Behzata C, sa svojim stavom koji šalje poštu nadređenima da osigura pravdu.

Uloga kapetana Mehmeta, koja Firatu veoma pristaje, sigurno će mu se zadržati nakon nekog vremena i može biti odvučena do tačke kao što Erdal Besikcioglu ima zbog serije Bezhat C.

NOVO - U utorak počinje nova turska serija Aile / Porodica

By: TV Exposed