U utorak počinje nova turska serija Aile / Porodica

Serenay Sarikaya je neko vreme bila jedno od nezamenljivih imena televizijskih serija, ali se ovaj proces promenio poslednjih godina sa njenim fokusom na digitalne projekte.

U utorak počinje nova turska serija Aile / Porodica

Foto Credits: IMDB

Rođena 1992. godine u Ankari, mlada glumica je doživela brzi proces popularnosti od 2008. godine, kada je učestvovala u TV seriji Adanali. Serenay Sarikaya, koja je dugo bila u seriji pod nazivom Lale Devri nakon iskustva u TV seriji Yer Gok Ask, vrhunac svoje karijere dostigla je serijom Medcezir, u kojoj je glumila između 2013. i 2015. godine.

Obožavaoci, koji su poslednji put videli Sarikayu u televizijskoj seriji 2015. godine, žude za njenim povratkom na ekrane 8 godina. Došao je dugo očekivani dan. U utorak, 7. marta, na TV ekranu Show TV-u počinje serija Aile / Porodica sa poznatom glumicom u glavnoj ulozi.

Takođe je veoma zanimljivo kako će serija Aile, koja ima veliki smisao s obzirom na to da je Kivanc Tatlitug glavna muška uloga, i koja okuplja dva uspešna imena na istom setu, dobiti povratne informacije. Vraćajući se televizijskim serijama nakon 8 godina, Serenay će ponovo pokazati da ima veoma veliku i impresivnu bazu fanova.

Serenay kao Devin

Podrška za seriju je takođe viđena u porukama koje se dele na društvenim mrežama već duže vreme. Glumica koja će tumačiti lik Devin pojaviće se na ekranu kao psihologica i njena veza sa Aslanom stvoriće novi serijski par.

Dok u objavljenim trejlerima pažnju privlači harmonija Kivanca Tatlıiuga i Serenay Sarıkaye, očekuje se da će dijalozi između Aslana i Devin, koje oni oživljavaju, impresionirati publiku. 7. marta imaćemo priliku da vidimo kako će serija Aile, čiji je originalni scenario napisao Hakan Bonomo, a režirao Ahmet Katıksız, dostići tačku u gledanosti i kakav će biti status TV serije koja počinje u utorak veče.

NOVO - Serija Cop Adam najpopularnija na mrežama, Yali Capkini na petom mestu!

By: TV Exposed