Serija Cop Adam najpopularnija na mrežama, Yali Capkini na petom mestu!

Koliko je serija Omer uspešna, pokazuju rezultati agencije Digilup, koja meri trku popularnosti između serija u okruženju društvenih medija.

Serija Cop Adam najpopularnija na mrežama, Yali Capkini na petom mestu!

Foto Credits: IMDB

Serija Cop Adam / Čiča Gliša je daleko prva na listi produkcija o kojima se najviše pričalo nastalih kroz refleksije TV serije na društvenim mrežama u poslednjih mesec dana. Sa brojkom od 776 hiljada 400 poruka na vrhu je projekat Cop Adam, koji je sredom uveče emitovan na Star TV-u i okupio duo Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu.

Projekat Cop Adam, čiju gledanost vidimo uz snažnu podršku publike, ima impresivnu priču. Činjenica da glumačka ekipa serije na dobar način odražava duh likova publici stvara zadovoljstvo za gledanje na ekranu.

TV serija Cop Adam / Čiča Gliša ostavila je iza sebe svoje najvažnije rivale kao projekat TV serija o kojem se najviše priča u istraživanju društvenih medija u poslednjih mesec dana. Serija Emanet, koja je na drugom mestu, emituje se na Kanalu 7 i svakodnevna je produkcija. Imati glavnog glumca kao što je Halil Ibrahim Ceyhan, koji je veoma efektno debitovao na društvenim medijima, čini se da je seriji dalo dobru poziciju na društvenim mrežama.

Yali Capkini – najuspešnija serija a peta po popularnosti na mrežama

Serija Tuzak / Klopka se takođe emituje na ekranima kanala TV8 petkom uveče, a partnerstvo Akina Akinozua i Bensu Soral impresioniralo je široku publiku. Međutim, u Digilupovom istraživanju se ogleda i da serija Tuzak nije dobra u rejtingu, ali je refleksija na društvenim mrežama veoma jaka.

Dok je Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice bila na četvrtom mestu liste, zanimljivost je otkrila i činjenica da je serija Yali Capkini, koja se izdvojila kao najuspešniji projekat sezone, ostala na petom mestu.

Čini se da dobijanje najbolje ocene nije učinilo seriju Yali Capkini serijom o kojoj se najviše priča na društvenim medijima.

NOVO - Diren Polatogullari u još jednom projektu

By: TV Exposed