Sutra nas očekuje zanimljiva epizoda serije Yargi / Presuda

Serija Kanal D pod nazivom Yargı / Presuda nastavlja da se emituje nedeljom uveče i publika je veoma zadovoljna tokom priče.

Sutra nas očekuje zanimljiva epizoda serije Yargi / Presuda

Foto Credits: IMDB

Posebno se u publici nastavlja pozitivan odraz impresivne saradnje između Pinar Deniz i Kaana Urgancioglua. Pinar, koja je stekla ime svojim uspehom u ovoj seriji, na ceremoniji dodele Zlatnog leptira, odnosno nakon nje je kritikovana zbog svoje uporne izjave da je „počela da deluje da bi spasila svet“.

Lik Ceylin, kojeg igra Deniz u priči u TV seriji Yargi / Presuda, je u velikoj nevolji. Uz uspešnu glumu i snažan scenario, od prošle sezone gledamo sjajnu priču o uspehu serije Yargi. Događaji će se sa velikom pažnjom pratiti u novoj, 47. epizodi ove turske serije. U poslednjoj sceni 46. epizode ​​emitovane prošle nedelje, Parla priznaje Ceylin da je ubila Serdara, a šta će se desiti u novoj epizodi izaziva veliku radoznalost. S jedne strane, Parla, koja je ubila Serdara, a sa druge, Merdan, koji je spreman da ode u zatvor da bi spasio Parlu, stavljaju Ceylin u veliku nevolju. Sa radoznalošću se iščekuje da li će Ceylin, kojoj je ruka vezana zbog činjenice da je njena odluka dirnula porodicu, reći Ilgazu da je osoba koja je izvršila ubistvo Parla. Očekuje nas dakle veoma zanimljiva epizoda sutra.

U okruženju u kojem se o Pinar Deniz mnogo pričalo sa kritikama na društvenim mrežama, zaglavljenost njenog lika je takođe pokrenula proces koji su željno iščekivali fanovi serije Yargi.

NOVO - Pitali ste se gde je Gokhan Alkan? Evo odgovora! (FOTO)

By: TV Exposed