Onur Seyit Yaran želi da radi u Španiji

Turski glumac Onur Seyit Yaran jedan je od onih talentovanih umetnika koji se polako probijaju u svetu turskih serija. Veliku pažnju na sebe skrenuo je ulogom u seriji Kardeslerim / Moja braća.

Onur Seyit Yaran želi da radi u Španiji

Foto Credits: Dizilah

Onur Seyit Yaran je dao novi intervju. Ovaj put razgovarao je sa novinarom Hakanom Geceom i otkrio neke planove na privatnom i poslovnom planu. Onur je rekao da trenutno izučava španski jezik i da se stvarno zainteresovao za kulturu u toj evropskoj zemlji. Ima veliku želju da radi u Španiji i uveren je da će mu se pre ili kasnije ona i ostvariti.

Gece je upitao Yarana, odakle mu ta želja. Novinar mu je rekao da većina glumaca sanja o Holywood-u i da ga je mladi glumac iznenadio Španijom. Onur Seyit Yaran mu je odgovorio da smatra da je Španska kinematografija zapravo novi Holywood. Tamo su veoma lepe i neobične priče, dopada mu se sve vezano za njih.

Uz to, savremeno, tj. digitalno doba sa sobom nosi mnoge benefite. Postalo je potpuno nebitno gde se radi, da li je to Holywood, Bolywood ili Evropa.

Zanimljiv stav i zanimljiva želja mladića koji je bez dileme veoma talentovan. Da li će mu se želja ostvariti u budućnosti – ostaje da vidimo...

NOVO - Kojim danom će biti emitovana serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo?

 By: Milt-TV Exposed