Druga sezona serije Omer je izvesna, finale prve donosi iznenadjenje?!

Krajem maja ili u prve dve nedelje juna mnoge turske TV serije će ili napraviti pauzu ili se oprostiti od svojih gledalaca.

Druga sezona serije Omer je izvesna, finale prve donosi iznenadjenje?!

Foto Credits: Haberler

Serija Omer se ističe kao jedna od produkcija koje će napraviti pauzu, odnosno završiti svoju prvu sezonu. Serija, koja se ponedeljkom uveče emituje na televiziji Star i dobila je podršku široke publike, ima snažnu priču.

Svaka nova epizoda ove turske serije, u kojoj u glavnim ulogama glume Selahattin Pasali i Gokce Bahadir, uspeva da privuče milione na ekran. I pored toga što je interesovanje publike smanjeno u vreme kada je vreme počelo lepše vreme, serijal Omer prolazi kroz veoma dobar proces.

Ove sezone kroz priče konzervativnih i sekularnih porodica otkrivene su impresivne serije. Omer je jedna od njih i visoka gledanost u prvoj sezoni omogućiće da se nastavi i u drugoj sezoni.

Adaptirana iz izraelske TV serije Shitsel i prilagođena različitoj kulturnoj strukturi Turske, priča govori priču o mladiću koji se suočava sa svojom porodicom zbog ljubavi. Naravno, pažnju publike privlači borba sredovečne žene koja ima dete koja voli ovog mladića i koja je ranije imala bračnu avanturu.

Brak u finalu prve sezone

Približavajući se finalu prve sezone TV serije Omer, TV kritičar Sina Kologlu je takođe podelio zanimljive informacije. Iznenadni brak čeka publiku u finalu sezone serije. Sina Kologlu je podelio sledeće informacije na društvenim mrežama:

„Završnica sezone u seriji Omer, brak je na pomolu... Ove sezone pažnju je privukla poznata tema „konzervativna porodica – moderna porodica“. Jedan od njih je obrađena u seriji Omer. Bliži se završnica sezone. Serijali se završavaju u vreme kada su škole zatvorene. Ono što čujem je da će biti braka u finalu prve sezone serije. Omer i Gamze, Omer i Sureyya, ili Gamze i Erdal?".

Da vidimo kakvo će iznenađenje doneti finale sezone serije Omer.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Yusra Geyik dobija nove pohvale zbog serije Aile

By: TV Exposed