Iskusni glumac sa seta serije Baba, na set projekta Aile!

Levent Ulgen, koji je rođen u Konji 1962. godine, učestvovao je u toliko različitih uloga da su njegovi obožavaoci gledali njegov svaki aspekt na ekranima.

Iskusni glumac sa seta serije Baba, na set projekta Aile!

Foto Credits: IMDB

Glumac koji uspešno savladava uloge koje ljudi ponekad nasmeju, ponekad rastuže, a nekada ljute publiku, prilično je vešt u stvaranju likova. Ljubitelji TV serija su gledali Leventa Ulgena u impresivnoj dramskoj seriji Show TV-a pod nazivom Baba / Otac.

Ulgen, koji igra jednog od negativaca serije sa likom Selahatina, uspešno je završio još jedan projekat sa finalom priče u 30. epizodi. Levent Ulgen, koji se takođe pojavio pred publikom kao Ebu Abidin u Disney plus seriji Kacis / Bekstvo 2022. godine, ni u 2023. neće sedeti skrštenih ruku. Ovog puta ćemo moći da gledamo glumca na ekranu Show TV-a i ovog puta u seriji sa sjajnom glumačkom ekipom pod nazivom Aile / Porodica. Imaćemo priliku da gledamo poznatog glumca sa likom po imenu Ibo u seriji Aile, koja uključuje značajna imena kao što su Kivanc Tatlitug, Serenay Sarikaya, Nur Surer, Nejat Isler.

Serija Aile, čije se objavljivanje verovatno očekuje u februaru, proizvod je pedantnog rada, a očekivanja od serije za 2023. godinu su prilično velika. Počelo je snimanje ovog projekta i prve slike sa seta pojavile su se na društvenim mrežama. Obožavaoci serije se nadaju i željno iščekuju razvoj projekta Aile / Porodica.

NOVO - Ozge Gurel je zadovoljna serijom Sipahi, ali njeni fanovi ne misle isto!

By: TV Exposed