Feyyaz Duman će značajno uticati na sudbinu serije Adim Farah / Zovem se Farah

Već je bilo poznato da će se u drugoj sezoni serije Adim Farah / Zovem se Farah otkriti sasvim druga priča sa Enginom Akyurekom i Demet Ozdemir u glavnim ulogama.

Feyyaz Duman će značajno uticati na sudbinu serije Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: Haberler

Epizoda 15 serije Adim Farah / Zovem se Farah, za koju se očekuje da izgubi duh i staru atmosferu u odnosu na prvu sezonu, biće emitovana u sredu uveče i veoma je kritična.

Mnogi ljubitelji TV serija željno čekaju projekat. Čini se da je uključivanje Feyyaza Dumana, koji igra lik Behrama, u priču veoma važan događaj.

Feyyaz Duman, koji je pokazao koliko je dobar glumac u projektima u kojima je do sada učestvovao, uključio se u priču kao bivši suprug Farah i Kerimsahov otac.

Iz trejlera se može razumeti da će Farah, koja će u novoj sezoni biti usred Behramovog i Tahirovog rata, pred publikom izaći sa likom žene koja kontroliše svoje emocije i deluje umom.

Mnogo toga se menja

Dok lik Faraha čeka težak proces, nikoga neće iznenaditi ako impresivna izvedba Feyyaza Dumana odredi sudbinu TV serije Adim Farah / Zovem se Farah.

Svi su veoma radoznali kakav će TV serija Adim Farah, čiji će se duh, red priče i atmosfera promeniti u odnosu na prvu sezonu, dobiti odziv publike.

Učešće Feyyaza Dumana u seriji takođe će uvući priču u ljubavni sukob između muškaraca i žene. Interesovanje publike za ovaj promenljivi redosled priča biće jasnije shvaćen kroz ocene i deljenje na društvenim mrežama. Međutim, postoji činjenica da je Feyyaz Duman, sa likom Behrama, koji u seriju dolazi kao spasilac u drugoj sezoni, izgleda ime koje određuje i ton i ishod priče.

NOVO - Demet Ozdemir sa drugačijom Farah u novoj sezoni!

By: TV Exposed