Snima se nastavak turske serije Boru – Boru 2039!

Digitalna platforma Blu TV objavila je početak rada na novom projektu pod nazivom Boru 2039. U pitanju je naučno-fantastična serija koja će predstavljati nastavak na orginalnu seru Boru, projekat u kojoj je glavnu ulogu tumačio Serkan Cayoglu. Radnja, tj. akcija serije Boru 2039 biće smeštena u budućnost. Nova serija će se sastojati od šest epizoda. ...

Snima se nastavak turske serije Boru – Boru 2039!

Digitalna platforma Blu TV objavila je početak rada na novom projektu pod nazivom Boru 2039.

U pitanju je naučno-fantastična serija koja će predstavljati nastavak na orginalnu seru Boru, projekat u kojoj je glavnu ulogu tumačio Serkan Cayoglu. Radnja, tj. akcija serije Boru 2039 biće smeštena u budućnost. Nova serija će se sastojati od šest epizoda. Prema najavama premijeru će imati u decembru 2021. godine.

Autorska prava prve serije Boru su u vlasništvu Neftlixa. Nastavak, Boru 2039 se radi u produkciji Blu TV-a. Ono što čudi sve je to da kompanija Netflix do sada nije imala praksu da prodaje ili predaje autorska prava na neke projekte drugim digitalnim platformama. Mnogi se se pitaju šta je to Blu TV uradio zauzvrat da bi bio prava na ovaj projekat.

NOVO - Ponovo odložena serija Barbaros

By: TV Exposed