Još dve epizode do kraja serije Gulcemal

Obožavaoci serije, koji su želeli da se projekat Gulcemal nastavi, bili su veoma uznemireni informacijom da je završeno finalno snimanje serije, koje se prošle nedelje odrazilo na društvenim mrežama.

Još dve epizode do kraja serije Gulcemal

Foto Credits: Dizilah

S obzirom da nije emitovana nekoliko nedelja, serija Gulcemal je pravila velike pauze i ova situacija je zaista  uticala na lojalnost publike.

Nova 12. epizoda serije Gulcemal sastaće se sa publikom u četvrtak, 6. jula. Očekuje se da će poslednja epizoda serije biti emitovana 13. jula uveče.

Dovodeći Melis Sezen i Murata Unalmisa zajedno u glavnim ulogama, napredak ove turske serije ka finalu je situacija koju mnogi obožavaoci televizije ne prihvataju. Jer, po priči serije i glumačkim igrama, mnogi je smatraju kao seriju koja bi trebalo da se nastavi u drugoj sezoni.

Kraj u epizodi 13 bez obzira na želje fanova

Činjenica da je Fox TV želeo da uđe u finale jer je gledanost bila niža od očekivane izgleda da je u skladu sa njenom prethodnom strategijom. Zapravo, činjenica da su zvaničnici kanala dali dodatno vreme projektu Gulcemal i pokušali da malo smanje reakciju publike može se smatrati odrazom njihove osetljivosti.

Čini se da je činjenica da je serija, kojom su posebno oduševljeni ljubitelji turskih serija u inostranstvu, stvorila snažnu interakciju na društvenim mrežama, bila efikasna u nastavku do 13. epizode.

Nažalost, Gulcemal spada u red serija zbog kojih mnogi žale što će imati rano finale…

View this post on Instagram

A post shared by GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)

NOVO - Asli Enver je postala majka!

By: TV Exposed