Kada će Resat u seriji Omer shvatiti koliko vredi Gamze?!

Turska TV serija Omer, koja se ponedeljkom uveče susreće sa publikom na televiziji Star, izdvojila se kao jedna od najuticajnijih priča ove sezone.

Kada će Resat u seriji Omer shvatiti koliko vredi Gamze?!

Foto Credits: Internet Haber

Adaptiran iz izraelske TV serije Shitsel, projekat Omer je duboko impresionirao publiku svojom pričom koja otkriva stvarnost Turske. U društvenom smislu, nema nikoga ko ne zna sa kakvim se predrasudama suočava žena srednjih godina, koja je prošla brak i ima dete, kada pokušava da se ponovo ostvari u ljubavi i živi normalan život.

Ovde se realnost jedne zemlje ogleda u TV seriji, a mladić se zaljubljuje u damu koja je starija od njega i ima životno iskustvo, što je situacija koja ima primera u društvu. Kao rezultat toga, kao i u svakoj TV seriji koja otkriva realnost života, turska serija Omer ima lojalnu publiku.

Tok priče privlači publiku na ekran u ovoj turskoj TV seriji, koja je ponedeljkom uveče postigla dobre rezultate na takmičenju rejtinga i svojom gledanošću osvojila prvo mesto.

Dok se prva sezona serije bliži kraju, nema negativnog razloga zašto projekat ne bi bio na ekranu u drugoj sezoni. Na kraju, serija Omer će postati još uzbudljivija sa procesom u kojem će se otkriti dosta toga.

Uzbudljivi trenuci u epizodi 17

Resat će sve saznati u 17. epizodi, koja će biti prikazana u ponedeljak, 15. maja. Kada su neki TV fanovi gledali trejler, napisali su komentare poput: „Srce mi se istopilo. Laži đavola sa anđeoskim licem su otkrivene, sada će se Omerovo lice osmehnuti.".

Ipak, Gamze čekaju teža vremena. Gamze, koju tumači Gokce Bahadir, suočava se sa svojom porodicom i publika željno iščekuje kako će ona rešiti probleme. Obožavaoci serije, koji očekuju da Resat shvati vrednost Gamze, komentarišu da „Rešat treba da se brine o svom sinu Omer ali i o Gamze.“.

Treba reći da će doći do velikih promena u priči u seriji Omer sa otkrivanjem laži lika Sureyye koju igra Simay Barlas. Uz uspešan nastup Selahatina Pasalija kroz lik Omera koji ulazi u potpuno novi proces, ljubitelje serije čekaju uzbudljivi trenuci i nova serija događaja.

NOVO - Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo nastavlja da razočarava

By: TV Exposed