Tulin Ece u seriji Zengin Kiz | Bogata devojka

Kompanija Medyapim priprema novu seriju za turski Fox TV. U pitanju je projekat pod nazivom Zengin Kiz | Bogata devojka.

Tulin Ece u seriji Zengin Kiz | Bogata devojka

Foto Credits: Dizilah

Serija Zengin Kiz | Bogata devojka biće jedan od novih projekata koje ćemo gledati u novoj sezoni TV serija na turskom kanalu Fox. Od ranije je poznato da će glavne uloge u seriji tumačiti Alina Boz i Tarik Emir Tekin.

Stigle su i nove vesti o glumačkom kadru ove nove serije. Tačnije, o novoj članici glumačke ekipe. Ulogu u seriji Zengin Kiz će imati i mlada glumica Tulin Ece. U pitanju će biti njena deveta uloga u dosadašnjoj karijeri. Poslednji put na TV ekranima se pojavila u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey | Sve o braku u kojoj je glumila Gunes Cehver. Pre ovog projekta je bila zapažena kao Menekse u seriji Sefirin Kizi | Ambasadoreva kći.

Od ranije poznato da će uloge u novoj seriji Bogata devojka će imati i Hazal Filiz Kucukkose, Barak Bolukbasi i Nazal Kesal. Radnja ove serije pratiće devojku koju tumači Alina Boz koja želi da popravi svoj društveni status a kao "metu" ima uspešnog biznismena kog će tumačiti Tarik. Ostaje da u narednom periodu vidimo da li će ova nova serija uspeti da se izbori sa sve surovijim uslovima za TV serije. Pogotovo na Fox TV-u, čije je rukovodstvo najnemilosrdnije kada je u pitanju rejting i odluke o brzom finalu serija...

View this post on Instagram

A post shared by Tülin Ece (@tulinece_)

NOVO - Priprema se nova turska mafijaška serija Aile

By: TV Exposed