Prve informacije oko serije Gecenin Ucunda

Činjenica da su Neslihan Atagul i Kadir Dogulu preuzeli glavnu ulogu bila je efikasna kao i priča iz TV serije Gecenin Ucunda. Stigle su i nove vesti o ovom projektu.

Prve informacije oko serije Gecenin Ucunda

Foto Credits: Internet Haber

U ovom romanu koji je napisala Peride Celal, lik Macide, koja se bori za život sa svojim detetom, biva uvučena u drugačiji život upoznajući Kazima u trenutku kada ona okreće leđa ljubavi. Duo Neslihan Atagul i Kadir Dogulu, koji će tumačiti likove Macide i Kazima, ponovo će preuzeti glavne uloge u seriji nakon devet godina.

Par, koji je igrao glavnu ulogu u TV seriji Fatih Harbiye i svoju ljubav koja je započela na setu krunisao brakom, pozira pred kamerama sa svojom srećom u osmogodišnjem zajedništvu. Dvojac sa nestrpljenjem iščekuje novi projekat. Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći, čije se snimanje očekuje na leto, biće jedna od najuticajnijih produkcija Star TV u sezoni 2022-2023.

Pošto je poznat par i producentski partner projekta, oni će imati veliki udeo u svemu. Navodeći da su uzbuđeni zbog ove serije, Kadir Dogulu je rekao da nastavljaju da vrše pripreme za istu.

Glumac je rekao: „Spremamo se za posao, znate. Igraćemo zajedno, veoma smo uzbuđeni. Nadam se da će tako biti i dalje, i mi i svi ostali. U njegovoj smo nezvaničnoj pripremi. Idemo na snimanje sredinom leta, a onda ćemo se pripremati za emitovanje.”.

Ovim rečima Kadira Dogulua, početak snimanja serije očekuje se sredinom leta, u julu. Navodeći da će se većina serije snimati u Istanbulu, Kadir nije želeo da iznosi više detalja.

NOVO - Erdal Besikcioglu - nova serija, isti problemi?!

By: Milt-TV Exposed