Poznato kada počinje nova turska serija Pera Palas'ta Gece Yarisi / Midnight at the Pera Palace

Turska serija Pera Palas'ta Gece Yarisi ili kako glasi engleski naziv Midnight at the Pera Palace je snimljena u toku prošle godine. Sada je konačno otkriven datum premijere ovog projekta.

Poznato kada počinje nova turska serija Pera Palas'ta Gece Yarisi / Midnight at the Pera Palace

Foto Credits: Dizilah

Serija Pera Palas'ta Gece Yarisi će doneti priču vezanu za poznati hotel Pera Palace u Istanbulu, gde je i snimljena radnja ovog projekta. Za produkciju ove nove serije su zadužene kompanije 1000 Volt i Karga Seven Pictures.

Radnja serije je smeštena u 1919. godinu, tako da ćemo imati priliku da vidimo kako je izgledao život u Istanbulu u to vreme. Prema ranijim informacijama, u seriji će biti korišćeno dosta specijalnih efekata. Upravo to je i razlog što post-produkcija samog projekta traje toliko dugo.

Otkriven je i datum kada ćemo moći da gledamo ovu novu internet serije.

Turska serija Pera Palas'ta Gece Yarisi / Midnight at the Pera Palace će biti emitovana 3. marta na Netflix digitalnoj platformi, dakle za nešto manje od mesec dana. U ulogama u ovoj seriji ćemo gledati Hazal Kayu kao Esru, Selahattina Pasalija kao Halita, Jamesa Chalmersa kao Georgea, Clare Louise Frost kao Agathu Christie, Jordana J Gallaghera kao Lovera i druge.

NOVO - Tri nove turske serije nacionalnog TV kanala TRT1

 By: Milt-TV Exposed