Model – Kerem Bursin, fotograf – Hande Ercel (FOTO)

Glavni protagonisti hit serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, Hande Ercel i Kerem Bursin nalaze se na odmoru na Maldivima. Oboje s vremena na vreme podele fotografije sa odmora sa svojim fanovima.

Model – Kerem Bursin, fotograf – Hande Ercel (FOTO)

Hande i Kerem su poprilično aktivni na Instagramu, a upravo na njemu osvanula je nova slika koja je privukla pažnju. Povodom jučerašnjeg „Dana planete Zemlje“, Kerem Bursin je objavio zaista sjajnu fotografiju. Tu objavu je ubrzo pohvalila Hande, a Kerem je odgovorio da je ona ta koja zaslužuje pohvale. Fotografiju na kojoj Kerem pozira sa prstom uperenim ka nebu uslikala je upravo Hande Ercel. Stiče se utisak da su njih dvoje gotovo nerazdvojni i tokom dana odmora od serije. Evo i fotografije koju je Kerem postavio na Instagramu. Objava je za manje od 20h sakupila preko milion i po lajkova.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

Juče su stigle i prve vesti o nastavku snimanje serije Sen Cal Kapimi. Prvi kadrovi za nastavak serije će biti snimljeni krajem maja meseca. Očekuje se da emitovanje projekta bude nastavljeno u prvoj polovini juna.

NOVO - Nova turska serija Kagit Ev | Kuća od papira (VIDEO)

 By: Milt-TV Exposed