Cansu Firinci ima novu ulogu!

Cansu Firinci, koji je bio zapažen kao Ibrahim iz serije Yali Capkini, sada je komesar!

Cansu Firinci ima novu ulogu!

Foto Credits: Haberler

Cansu Firinci je rođen u Ankari 1982. godine i dokazao se različitim projektima u turskim TV serijama i filmovima.

Započevši karijeru 2011. godine Firinci je značajno iskustvo stekao u TV serijama kao što su Ezel, Akasya Duragı i Urfaliyam Ezelden.

Glumac, koji je sticao iskustvo sa različitim likovima u mnogim različitim filmovima, ostao je upamćen po liku Kemala u seriji Kirgin Cicekler, koja je emitovana između 2015. i 2017. godine.

Cansu Firinci, koji je ovom serijom postao popularan, u narednom periodu nastavio je karijeru u različitim serijama i filmovima. Glumac, koji je igrao lik Ibrahima u dramskoj seriji pod nazivom Yali Capkini koja je ostavila traga u prošloj sezoni, takođe je ostavio veliki trag u publici.

Komesar Unal

Glumac, koji impresionira svojim nastupom i o kojem se mnogo priča na društvenim mrežama, sada kreće u potpuno novu avanturu. 18. sezonu akcione serije Arka Sokaklar producira Kanal D, a jedan od četiri nova glumca koji su se pridružili timu je Cansu Firinci

Činjenica da će se glumac pojaviti na ekranu kao komesar Unal u svom novom projektu TV serije nakon uticajne dramske serije kao što je Yali Capkini takođe će iznenaditi njegove fanove.

NOVO - Hasan Denizyaran u seriji Arka Sokaklar

By: TV Exposed