Perihan Savas u novoj ulozi!

Popularna turska glumica Perihan Savas potpisala je ugovor za rad u novom projektu. Tačnije, glumica se pridružila glumačkoj ekipi jedne aktuelne TV serije.

Perihan Savas u novoj ulozi!

Foto Credits: Internet Haber

Lepe vesti su potvrđene za fanove Perihan Savas. Njihova omiljena glumica se vraća na TV ekrane.

Perihan je već na setu i snima kadrove za novu epizodu istorijske serije Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač , koja se emituje na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1.

Savas će se pojaviti u ovoj istorijskoj seriji od osme epizode.

U novoj seriji kao Selcuk Hatun

Potvrđena je informacija da će se Perihan Savas pojaviti u osmoj epizodi TV serije Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač, ali i to koji lik će tumačiti.

Perihan će glumiti lik Selcuk Hatun, Mehmedove bake, odnosno bake glavnog lika i istorijske ličnosti oko koje se cela priča vrti.

Ostaje da viidmo koliko dugo će se zadržati u ovom projektu i nema sumnje da je ova istorijska serija dobila veoma kvalitetnu glumicu i dodatno ojačala već kvalitetnu glumačku ekipu.

Podsećamo, radnja ove TV serije prati život Fatiha sultana Mehmeda, jedne od najvažnijih ličnosti u otomanskoj istoriji, paralelno sa značajnim prekretnicama u životu Eyupa el Ensarija, poštovane ličnosti u islamskom svetu.

NOVO - Scenaristi serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice su na vreme ispravili grešku

By: TV Exposed