Neslihan Atagul i Tuba Unsal velike rivalke u seriji Gecenin Ucunda!

Fanovi Neslihan Atagul i Kadira Dogulua sa velikim uzbuđenjem čekaju TV seriju Gecenin Ucunda / Na kraju noći, adaptiranu po istoimenom romanu Peride Celal. Ovo dvoje uspešnih glumaca su i producenti u seriji, koja će se emitovati na ekranu Star TV od septembra.

Neslihan Atagul i Tuba Unsal velike rivalke u seriji Gecenin Ucunda!

Foto Credits: Internet Haber

Sa velikim interesovanjem i dalje se iščekuju detalji serije Gecenin Ucunda, u kojoj će se popularni par ponovo okupiti osam godina nakon serije Fatih Harbiye. U seriji, čije se snimanje očekuje uskoro, svoje mesto u projektu u glavnim ulogama zauzeli su Neslihan Atagul i Kadir Dogulu, ovoga puta kao muž i žena, a godinama kasnije kao partneri u produkciji. Imena koja učestvuju u seriji se povećavaju iz dana u dan, a glavna ekipa postaje sve ozbiljnija sa novim glumcima.

Star TV, koja sledeće sezone planira da napravi veoma ambiciozan debi u seriji, takođe ima velika očekivanja od projekta Gecenin Ucunda.

Iz tog razloga, TMC Film sprovodi detaljnu studiju. Takođe je važan razvoj bio i to što su Alim Yapim i Kadir Dogulu prvo učestvovali kao partneri, a zatim i kao vodeće uloge. Ime Tube Unsal privuklo je pažnju kao poslednja glumica koja se pridružila seriji. Tuba Unsal, koja je rođena u Denizliju 1981. godine, vratiće se na televizijske ekrane posle pet godina.

Tuba Unsal, koja će se vratiti na TV ekrane tačno 5 godina nakon serije Icerde, nedavno je učestvovala u Netfliksovoj popularnoj seriji Ask 101 / Ljubav 101, kao gostujuća glumica.

Prema najavama Tuba i Neslihan će u ovoj seriji biti žestoke rivalke!

NOVO - Emotivan oproštaj od Fahriye Evcen koja napušta seriju Alparslan

By: TV Exposed