Emotivan oproštaj od Fahriye Evcen koja napušta seriju Alparslan

Vest da će se Fahriye Evcen, koja je dugo bila van ekrana, na početku sezone vratiti na TV ekrane sa serijom Alparslan Buyuk Selcuklu, pala je kao bomba na dnevni red, a njeni fanovi su se oduševili. Međutim, Evcen je ostala na ekranima samo jednu sezonu.

Emotivan oproštaj od Fahriye Evcen koja napušta seriju Alparslan

Foto Credits: Akli Film

Emre Konuk, producent TV serije Alparslan Buyuk Selcuklu, oprostio se od Fahriye Evcen vrlo emotivnim rečima na svom nalogu na društvenim mrežama.

Početkom sezone na ekranima je počela da izlazi serija Alparslan Veliki Seldžuk sa Barisom Arducom i Fahriye Evcen u glavnim ulogama. Serija, koja je ponedeljkom uveče izašla pred publiku na ekranu TRT 1, nije sišla sa prvog mesta u gledanosti i postigla je veliki uspeh.

Dok je u seriji sve dobro išlo, loše vesti stigle su pre nekoliko nedelja vremena. Prema ovim informacijama, Fahriye, koja je igrala lik Akce Hatun, napustila je seriju i neće učestvovati u drugoj sezoni. U početku niko nije želeo da veruje u ovu vest, ali se tvrdnja ispostavila kao tačna i Fahriye Evcen je napustila TV seriju Alparslan Buyuk Selcuklu.

Navedeno je da Evcen nije želela da nastavi seriju jer nije mogla da izdvoji dovoljno vremena za svog sina Karana, a napori Emrea Konuka, vlasnika Akli filma, da ubedi uspešnu glumicu da ipak ostane bili su neuspešni. Na kraju, Evcen je napustila ovu popularnu TV seriju.

Nakon toga, Emre Konuk se emotivnim rečima oprostio od Fahriye na svom Tviter nalogu. U postu je napisao: „Beskrajno hvala @EvcenF, koja je svojom plemenitošću i ljubaznošću dodala vrednost našem projektu. Akca bi bila nepotpuna bez nje. U redu je sve sa njom. Ona je divno predstavljala sve naše svetinje koje su se posvetile svojoj zemlji i žrtvovale se u našoj istoriji.”.

NOVO - Ecem Sena Bayir o seriji Destan / Legenda

By: TV Exposed