Burak Deniz demantovao da je u novoj vezi

U turskim medijima pojavila se vest da je Burak Deniz u novoj ljubavnoj vezi. To, prema rečima samog glumca nije istina.

Burak Deniz demantovao da je u novoj vezi

Foto Credits: Dizilah

Turska štampa prenela je informaciju da je Burak Deniz u vezi sa Deniz Irem. Pojavile su se već i teorije koliko je par zajedno i kako je sve počelo. Priče i pisanja su trajala dok se nije oglasio sam glumac. Burak je demantovao ove vesti.

Glumac je rekao da nije istina da je u vezi sa Irem. On je usamljen, u njegovom životu nema voljene osobe, njegovo srce je trenutno prazno, tvrdi Burak. Ovaj drugi deo je pomalo i obradovao mnoge dame, koje Buraka smatraju veoma atraktivnim i lepim muškarcem. Ono što je nakon njegovih reči postalo izvesno je da su mediji u Turskoj još jednom potpuno izmislili vezu poznatih ličnosti zbog bukvalno par klikova više na sajtu i malo veće čitanosti.

Kada je njegova karijera u pitanju, Deniz je sve samo ne usamljen, odnosno njegov radni kalendar je veoma dobro popunjen.

Podsećamo, Burak Deniz će se u toku ove godine pojaviti u seriji Sahmeran, koja je već snimljena. U pitanju je projekat Netflix digitalne platforme u kojoj će Burak tumačiti glavni muški lik. Njegova partnerka na sceni te serije je Serenay Sarikaya.

Glumac se priprema i za novi film, zbog kog će morati da se privremeno tetovira po rukama. Uz to, Burak čita ponuđene scenarije za nove TV serije i kako je sam najavio, očekuje da se pojavi na TV ekranima u nekom novom projektu u novoj sezoni.

NOVO - Milionski ugovor za Pelin Akil

 By: Milt-TV Exposed