Veza Demet Ozdemir i Oguzhana Koca u krizi?!

Demet Ozdemir je turska glumica koja uvek privlači dosta pažnje. Njen privatan život je često meta natpisa turskih medija, tako je bilo i ovog puta.

Veza Demet Ozdemir i Oguzhana Koca u krizi?!

Foto Credits: Hurriyet

Glumica Demet Ozdemir je u vezi sa Oguzhanom Kocom. Ili nije, ili jeste. Otprilike tako bi mogli tumačiti natpise u turskim medijima. Pre nekoliko dana, Demet i Oguzhan su demantovali vesti o njihovom raskidu. Nakon toga su otišli na zajednički, romantički put. Po povratku sa tog kraćeg odmora, pojavile su se nove vesti o raskidu. Po povratku u Istanbul, par je navodno odlučio da se rastane.

Za pravu istinu ćemo morati da sačekamo da se neko od njih dvoje oglasi. Sve više medija se poziva na pouzdane izvore i tvrde da je ova ljubavna veza završena. Ono što je gotovo sigurno da je njihova veza i ceo odnos u velikoj krizi, ako već i nije završen.

Ono što fanove Demet Ozdemir zanima je to u kojoj seriji će se njihova omiljena glumica pojaviti u narednom periodu. Sem tračeva koji kruže na društvenim mrežama, pouzdanih informacija nema. Sama glumica je nekoliko puta isticala da čita ponuđene scenarije, ali bez nagoveštaja na kom projektu bi mogla da radi u budućnosti.

Nikad se ne zna, možda nam glumica spremi neko iznenađenje već oko nove godine...

NOVO - Nova glumica u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

 By: Milt-TV Exposed