U seriji Yabani / Divlji nas tek očekuju moćne epizode!

Iza nas je pet epizoda u TV seriji Yabani / Divlji, koja se emituje utorkom uveče na Fox TV-u.

U seriji Yabani / Divlji nas tek očekuju moćne epizode!

Foto Credits: Internet Haber

Treba istaći da se, uz veliko interesovanje publike, serija Yabani TV izdvojila među novim ostvarenjima i privukla veliku pažnju svojom gledanošću.

Projekat Yabani sija kao svetlo ispred najgledanijih TV serija prošle sezone utorkom uveče, kao što su Aile, Ben Bu Cihana Sigmazam i Uc Kiz Kardes. U poređenju sa tri TV serije koje su bile uspešne u prošloj sezoni, činjenica da je TV serija Divlji / Yabani uspela da postigne rejting od 6 uprkos tome što je nova, ističe se kao nova priča o uspehu.

Veliko interesovanje za glavne glumce

Interesovanje za duo Simay Barlas i Halita Ozgura Sarija, koji igraju likove Ruye i Yamana u priči serije, takođe raste na platformama društvenih mreža.

Ova dva mlada imena, koja su počela da se izdvajaju kao jedan od najuspešnijih TV serijskih parova nove sezone, postigla su značajan uspeh serijskim projektom koji bi mogao da obezbedi jaku gledanost koju je Fox TV dugo tražio.

Halit Ozgur Sari, koji je uspeo da održi uzbuđenje svojih obožavalaca stalnim deljenjem na društvenim mrežama za seriju Yabani, ne ustručava se da kaže da su napravili veoma dobre epizode. Glumac je nedavno napisao:

„Pet veoma dobrih epizoda, u 6. ćete poludeti, u 7. ćemo vam rastrgati srce.”. Pažnju je privukao i porukom „Ne prestaje i ne završava, Yabani“.

View this post on Instagram

A post shared by Yabani (@yabanidizi)

NOVO - Ozge Yagiz o seriji Safir i ljubavi!

By: TV Exposed