Poznato kada će biti finale sezone turske serije Zavet | Emanet

Stigle su prve vesti o završetku sezone turske serije Zavet | Emanet. Vesti su potvrđene u nekoliko izvora turskim medijima.

Poznato kada će biti finale sezone turske serije Zavet | Emanet

Finale sezone ove serije će biti sredinom juna. Nakon toga uslediće pauza u snimanju i emitovanju ovog projekta.

Podsećamo, radnja ove serije prati Kevser koja je odrasla u skromnom i siromašnom naselju i nakon što je postala nevesta sina bogate porodice Kirimli, njen otac prekida sve veze s njom jer ne odobrava ovaj brak. Ali kada Kevser izgubi muža, iznenada se nađe zarobljena u dvorcu bez ljubavi Kirimli sa svojim petogodišnjim sinom Jusufom i nema gde da se okrene. Jednog dana se dogodi tragedija i ona nesrećno umre. Mali Jusuf je sada zaglavljen u vili prepunoj opakih ljudi i očajnički mu nedostaju naklonost i ljubav. Njegov stric Jaman je moćan, žilav i hladnog srca biznismen koji je davno zatvorio srce za sva osećanja. Iako je Jusuf veoma dobro zaštićen ujakovom negom, on žudi za saosećanjem. Na samrtnoj postelji, Kevser moli sestru Seher da dođe u vilu i pobrine se za svog sina. Osećajući da je dužna da zaštiti nasleđe svoje sestre, Seher takođe napušta svoje susedstvo da bi se preselila u vilu Kirimli. Dve porodice se i dalje suočavaju sa različitim sukobima, ali neporeciva, duboka ljubav počinje da raste u srcima Seher i Jamana. Uloge u ovom projektu tumače Halil Ibrahim Ceyhan, Sila Turkoglu, Berat Ruzgrar Ozkan, Melih Ozkaya, Tolga Pancaroglu, Gulay Ozdem, Osman Aydin, Hilal Yildiz i drugi.

Serija Zavet | Emanet se radi u produkciji kompanije Karamel Yapim, a svoju premijeru imala je 7. septembra 2020. godine. Sve epizode ove turske serije sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Aytac Sasmaz i Cemre Baysel u glavnim ulogama u novoj turskoj seriji Baht Zamani

 By: Milt-TV Exposed