Eda Ece o planovima za budućnost

Eda Ece, koja je imala veoma uspešnih šest sezona, započela je potpuno novu eru u svojoj karijeri popularnošću koju je stekla u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka.

Eda Ece o planovima za budućnost

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja je voljena zbog lika Yildiz, uvek je bila na dnevnom redu svojom kreativnošću u improvizovanim scenama.

Eda Ece, o kojoj se takođe dosta pričalo na društvenim mrežama, sumirala je svoja iskustva nakon završetka serije sledećim rečima:

„Radili smo veoma naporno. Ekipa, prijatelji glumci, svi su se voleli, tako da je to bio tužan oproštaj. Ali mi smo ovaj posao uradili najbolje što možemo.”.

Eda, koja je privukla pažnju svojim outfitom na dodeli nagrada Elle Style i bila u centru pažnje zbog svojih reči o žrtvama zemljotresa, postala je jedna od najsjajnijih glumica prošlog perioda. Ece, koja je objavila razne postove kako bi objasnila situaciju nakon što njena šala o pomoći žrtvama zemljotresa nije bila dobro primljena i kritikovana, sada počinje potpuno novi proces u svojoj karijeri.

Nastavlja dalje

Eda Ece je rekla da mnogo voli svoj posao i da će nastaviti da se bavi glumačkom karijerom. Ece, koja je negirala navode da će prestati da glumi, rekla je:

„Volim svoj posao. Ali nije lako zaboraviti Yildiz kada je bila na TV-u šest sezona.“.

Podsećajući na inostranu prodaju TV serije Yasak Elma, glumica je rekla: "Turske TV serije se prodaju celom svetu, biće više prodaje još mnogo godina" i poručila da će se pričati o liku Yildiz u inostranstvu, čak i više nego u Turskoj.

Ovim rečima Ede Ece podrazumeva se da ona želi da se malo odmori nakon 6-sezonske avanture projekta Yasak Elma i da ne namerava odmah da započne novi projekat.

View this post on Instagram

A post shared by Eda Ece (@eda.ece)

NOVO - Istorijske turske serije Mevlana i Hay Sultan privlače sve više pažnje

By: TV Exposed